Servicii

Dezvoltare personală

Fiinta umana evolueaza de la conceptie pana in ultima clipa a vietii sale. Cu cat descoperim mai multe cu atat ne dam seama cat de putin stim despre noi, ceilalti si lume in general. Dezvolarea personala este un semn de iubire de sine si responsabilitate. Fie ca doriti sa va intelegeti mai bine, sa va largiti orizonturile si perspectivele, sa puteti vedea mai bine oportunitatile, sa aveti relatii armonioase si satisfacatoare cu ceilalti, va invit sa ne cunoastem si sa aflam daca putem lucra impreuna.

Dezvolarea personala difera fata de psihoterapie prin faptul ca pacientul nu prezinta nici un simptom, nu are un discomfort acut sau o situatie dificila de viata. Este echivalentul unui tratament medical preventiv, si de aceea il numesc “pacient”.

Procesul de dezvolare personala va respecta toate rigorile psihoterapiei invidviduale pentru adulti si cele pentru adolescenti, dupa caz.

Pentru informatii despre metoda de lucru va invit sa vizitati sectiunea FAQ

Dezvoltare personală

Dezvolarea personala este un semn de iubire de sine si responsabilitate. Fie ca doriti sa va intelegeti mai bine sau sa va largiti orizonturile si perspectivele