Invitatie la lectura: Inteligenta erotica; Regandirea infidelitatii, Esther Perel

Esther Perel este psihanalist, psihoterapeut de cuplu, speaker si consultat, si din punctul meu de vedere una dintre cele mai importante figuri publice care promoveaza psihologia in momentul de fata.

Este genul de om la care ca adult ma uit si imi spun ca vreau sa ma fac Esther cand o sa fiu mare!

Cele doua carti bestseller are sale, Inteligenta erotica (Mating in Captivity : Unlocking Erotic Intelligence) si Regandirea fidelitatii (The State Of Affairs : Rethinking Infidelity) au fost traduse si in limba romana si sunt disponibile gratie editurii Curtea Veche.

Deasemena Esther Perel are nenumarate conferinte, podcasturi si filme pe YouTube, unde puteti sa vedeti si omul minunat din spatele cartilor.

Trateaza problemele legate de cuplu, casatorie, initimate,  fidelitate, intr-o maniera sensibla si foarte adaptata prezentului, in contextul in care in ultimele decenii s-au modificat complet paradigmele legate de iubire, fericire, casnicie, parentalitate, divort, sexualitate samd.

O lectura care invita la meditatie, la autoanaliza si regandirea coordonatelor acestor problematici, pentru a ne putea adapta la realitatea inconjuratoare si a face fata provocarilor legate de toate aspectele ce tin de existenta si dinamica cuplului.